Rehabilitación y restauración de fachadas | Restapint S.L.
15859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15859,page-child,parent-pageid-15853,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Rehabilitació i restauració de façanes

Restapint S.L. porta més de 20 anys oferint el servei de restauració i rehabilitació d’edificis. Disposem de tots els mitjans i un equip altament qualificat per realitzar qualsevol tipus de treball. En la restauració i rehabilitació d’edificis entren en joc punts clau a controlar, revisar i si escau restaurar. La rehabilitació de la façana, revisar les cobertes i terrasses per a una bon estat i impermeabilització i sobretot revisar les estructures que és la base de qualsevol edifici.

Rehabilitació de façanes

Aïllament tèrmic

És important disposar d’un bon aïllament tèrmic per poder aconseguir un habitatge energèticament eficient. Això ens farà l’habitatge més confortable i estalviarem en consum energètic.

Envans pluvials

L’aigua deu fluir per on deu fluir, sense una bona instal·lació d’un envà pluvial, únicament aconseguirem problemes d’humitat, problemes de poca retenció tèrmica i acústica.

Façanes ventilades

Una bona façana ventilada ens va a evitar humitats innecessàries i l’aparició de floridura.

Metalistería

Els tancaments correctes ajuden a aconseguir un bon aïllament tèrmic i acústic, a a part d’ajudar en l’estètica de la façana.

Baixants

Tota l’aigua de la pluja devem aconseguir de canalitzar-la correctament, així evitarem goteres i humitats. Les aigües de les cobertes i terrasses devem treure-les de l’edifici.

Demana’ns pressupost sense compromís

 

Facilitats de finançament