Cobertes i terrasses | Restapint S.L.
15857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15857,page-child,parent-pageid-15853,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Cobertes i terrasses

En Restapint SL, som especialistes en els principals treballs relacionats amb un bon manteniment de Terrasses i cobertes. Reparem cobertes, realitzem impermeabilitzacions de Teulades i Terrasses, instal·lem i fem el manteniment de canalons, tant en edificis com en cases particulars, garatges, porxos i casetes.

Especialistes en restauració de cobertes i terrasses

Reparació de cobertes

En RESTAPINT SL, portem anys especialitzats en la reparació de cobertes i terrasses d’edificis i cases particulars.

El pas del temps fa que els elements que componen les nostres cobertes i terrasses, es vagin deteriorant. És essencial un bon manteniment i control perquè aquest pas del temps i els efectes climatològics, no passin de ser una mica de fàcil solució a una reparació de major envergadura i pressupost

Impermeabilització de cobertes i terrasses

La majoria dels problemes relacionats amb les cobertes i terrasses, es deuen a mala construcció i a la falta de manteniment i control de les mateixes.

Els principals problemes derivats són les humitats. El que pot començar amb una petita humitat, sinó se soluciona a temps es pot transformar en una inundació.

En RESTAPINT SL, som especilistas en la impermeabilització de cobertes i terrasses. Garantim el nostre treball amb una bona execució de la mateixa i emprant els millors materials del mercat.

Cobertes i Terrasses

Ens encarreguem de la reparació i manteniment de balconades, cobertes i terrasses, assegurant les possibles deterioracions que ocasiona el pas del temps.

El nostre equip tècnic disposa d’una gran experiència en la reparació de cobertes i terrasses.

Si el que necessita és reformar la seva terrassa, disposem d’un equip altament qualificat per desenvolupar el seu projecte i transformar-ho en el resultat espectacular que vostè necessita.

Manteniment i instal·lació de canalons

Tenim una àmplia experiència en el manteniment i muntatge de canalons.

Fem un estudi previ, de qual seria sempre la millor opció per al client en la reparació dels canalons. Tant si és un edifici, com si és una casa particular, disposem de tots els mitjans disponibles per reparar o substituir el sistema de canonades i desguassos.

Demana’ns pressupost sense compromís

 

Facilitats de finançament