Trabajos de paletaría | Restapint S.L.
15851
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15851,page-child,parent-pageid-15845,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Paletería

En RESTAPINT SL, disposem de grans professionals per poder executar amb la màxima professionalitat i qualitat qualsevol treball de paletería.

Disseny i Qualitat en Paletería

Zones comunitàries d’Edificis

En Restapint, tenim anys d’experiència en la rehabilitació i reforma de zones comunitàries.

Si necessita rehabilitar terrasses comunitàries, façanes, porterias, patis de llum, zones comunitàries… Fem pressupostos a mesura i per partides per poder dur a terme la reforma de la seva comunitat, sempre amb la qualitat i professionalitat que ens caracteritza.

Locals Comercials i Oficines

Realitzem la reforma de locals comercials i oficines.

Gràcies als nostres dissenyadors i tècnics, realitzarem el teu projecte amb la qualitat i professionalitat que en Restapint oferim als nostres clients.

Utilitzem els millors materials i sempre adaptant-nos al seu pressupost, facilitat i professionalitat, el client és el mes important per a nosaltres.

Naus Industrials

En Restapint tenim una llarga i dilatada experiència en la construcció de naus industrials.

Els nostres arquitectes i tècnics, sempre donaran les millors opcions per construir una nau industrial eficient, amb el màxim aprofitament de l’espai i amb les millors instal·lacions per complir simpre amb els protocols més estrictes en seguretat, eficiència i comoditat laboral.

Hotels

Reformes d’Hotels o la construcció dels mateixos. En Restapint, nostra experiéncia ens avala.

Sempre donem les millors opcions, amb materials de qualitat, buscant el disseny, l’eficiència, la comoditat, aconseguir que l’Hotel pugui reflectir la seva imatge al client final, fent del mateix un lloc còmode i confortable.

Adaptació a Minusvàlids

Tenir un edifici, comunitat o pis adaptat per a persones amb discapacitat reduïda, no és un problema per a nosaltres.

Disposem d’infinitat de solucions per poder fer la vida una mica més fàcil.

Des de cambres de banys, amplària de portes, rampes…

Pot confiar en Restapint.

Residències

Restapint ja hem realitzat reformes en Residències sempre dutes a terme amb la millor qualitat i sempre intentant no pertorbar l’estada dels interns.

Neteja, seguretat i qualitat són els nostres lemes per dur a terme aquest tipus de reformes, facilitar l’estada en residències és molt important per a nosaltres.

Demana’ns pressupost sense compromís

 

Facilitats de finançament