Restapint - Reformas integrales | Restapint S.L.
15845
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15845,page-parent,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Reformes

Restapint disposa d’un gran equip altament qualificat de dissenyadors i arquitectes, aconseguim convertir la teva llar somiada en una realitat, sempre treballant amb els millors materials i certificant tots els nostres treballs. Barregem disseny i funcionalitat.

Serveis en reformes integrals

Paletería

Zones comunes d’edificis

Mantenir les zones comunitàries, fa perllongar la imatge i estètica del nostre edifici, fent que el pas del temps no sigui un problema.

Locals comercials i oficines

Realitzem tot tipus de reformes en oficines i locals comercials.

Naus industrials

Reformar una nau industrial té les seves particularitats, sempre intentant realitzar la reforma sense que hagi d’afectar a la seva producció. Sempre amb els millors materials i els professionals millor qualificats.

Hotels

Reformar hotels, és sempre un repte, ja que procurem sempre realitzar qualsevol treball sense afectar al dia a dia de clients del mateix.

Adaptació per a minusvàlids

Adaptar la seva llar o accessos a llocs públics, és primordial per facilitar l’accés a persones de mobilitat reduïda, fem el món més fàcil.

Residències

Hem realitzat moltes reformes en residències de tot tipus, sempre amb professionalitat, discreció i amb un treball net i òptim per a qualsevol tipus de residències.

MÉS INFORMACIÓ

Metalistería

Tancaments d’alumini

És important disposar d’un bon aïllament tèrmic per poder aconseguir un habitatge energèticament eficient. Això ens farà l’habitatge més confortable i estalviarem en consum energètic.

Estructures de ferro

És important reforçar amb estructures de ferro, mantenir-les, instal·lar-les i conservar-les és la nostra labor.

Baranes de Inox

Som instal·ladors de tot tipus de baranes INOX, des de balconades, buits d’escala, accessos etc..

MÉS INFORMACIÓ

Demana’ns pressupost sense compromís

 

Facilitats de finançament