Edifici Condal – Blanes | Restapint S.L.
16079
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16079,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Edifici Condal – Blanes

About This Project

En Restapint hem tornat a realitzar una altra rehabilitació integral d’un edifici.

És un edifici situat a Blanes al costat del mar, els problemes d’aquestes edificacions és que la intempèrie i les brises marines que degraden potencialment la seva façana i les baranes metàl·liques de les balconeres en aquest cas s’ha hagut de realitzar la rehabilitació de la façana de les quatre cares d’aquest, després de fer l’estudi previ a la rehabilitació s’ha optat amb l’arquitecte a posar llana de roca.

S’han sanejat les superfície de la façana, s’han establert imprimacions per protegir els materials que es troben a la intempèrie. La façana estava molt danyada ja que el pavimeto ceràmic estava en molt males condicions.

S’han realitzat treballs de metal·listeria com ara canvi de baranes, rehabilitació de balcons. Reparació de pilars i subjeccions.

En el cas de la materialista es va optar a través de diverses opcions de desenvolupar la idea i la implantació d’acer inoxidable per la gran resistència a la intempèrie i tanta proximitat al mar.

En aquest cas la coberta ha estat rehabilitada a causa de possibles humitats i futures filtracions.

Reforma

Rehabilitación integral del edificio Condal en Blanes

Date
Category
Baranes, Cobertes i terrasses, Cristals, Façanes, Llana de roca, Restauració integral d'edificis